STEVE BUSCEMI och hans son

Klicka på bilden, för att se hela bilden

1996 träffade jag och ett par polare Steve Buscemi. Det blev en blöt natt och bland annat blev vi utkastade från en bar, efter att Steve slagit sig ner vid en flygel och improviserade fram svårmodiga oden till andra skådisar.

Steve berättade att han fyller år den trettonde december, så jag passade på att berätta om våra luciatraditioner. Jag till och med ritade en bild på en stjärngosse (“Wow, a star boy!”), som Steve prydligt stoppade i fickan. Och så sa han något jävligt konstigt:

“My son is called Lucia. And I had no idea about this thing. Strange, huh?”

Steve Buscemi dök upp på IMDb:s förstasida idag, så jag passade på att kolla upp honom.

Jodå. Förvisso heter hans son inte Lucia, men väl Lucian. Vilket ju nästan passar ännu bättre. Lucian Buscemi, kom hit och sjung litta!

skriven 2008-12-13

print

Våra samarbetspartners