STATE AND MAIN – komedi i filmvärlden

Klicka på bilden, för att se hela bilden

“State and Main” utspelar sig under en filminspelning i den lilla orten Waterford. Filmteamet har precis blivit utkastat från en annan ort och gör nu allt för att de skall bli välkomnade i denna lilla by, som har allt de behöver. Där finns en vattenkvarn och en gammal brandstation, precis så perfekta som de önskar och utan att det kostar dem ett rött öre. Det är nödvändigt för det lilla filmteamet, som redan spenderat mer pengar än de hade för att göra filmen.

Allt verkar idylliskt tills det visar sig att den gamla kvarnen brunnit ner, tills man bestämmer sig för att man måste göra sig av med det gamla blyinfattade fönstret i brandstationen, tills man glömmer den viktiga middagen hos borgmästaren, tills huvudrollsinnehavaren återigen börjar ägna sig åt sin olagliga hobby och tills allt annat som kan gå snett gör det. Med Alec Baldwin (“Jakten på Röd Oktober”), Sarah Jessica Parker (“Sex and the City”), Philip Seymour Hoffman (“Magnolia”), Julia Stiles (“Save the last dance”) och William H. Macy (“Välkommen till Pleasantville”).

Natasja Atterbom
skriven 2001-??-??

print

Våra samarbetspartners