SEAL, Tivoli Friheden, Århus den 14 juli 2023

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den legendariske britiske sanger Seal er på turne med sit 30 års jubilæum Show, Tivoli friheden var valgt ud som den eneste sted i Skandinavien.

Fredag aften indtog han scenen med sin unikum powerfulde og fløjlsbløde stemme , “sikke en stemme” Han lagde ud med at vi skulle på en date denne aften. Tiden stod stille og vi blev ført tilbage til ´90 erne, med åbnings sangen Crazy, det var en utrolig nærværende og følsom Seal som leverede 100 %, hvor han har samlet alle hans hits gennem årene og samtidig præsterede nutidens Al Green at lave en meget intim koncert trods et fyldt Tivoli.

Tredjedel af koncerten foregik blandt publikum, hvor soul mesteren sang og dansede med sine mange fans, som fik god lejlighed til at tage en masse selfie’s med mesteren selv. Under showet drog han publikum ind i hans bekymringer omkring vores flittige brug af smartphones, Seal mente at det stjal øjeblikket hvor man var mest sårbar og derfor også var mest modtagelige til at opfange klimakser.

På bas var selveste Trevor Horn, som Seal præsenterede som hans mentor og producer. Trevor Horn står bla bag 1978–1980: The Buggles and Video Killed the Radio Star – 1980: Yes – 1983–1989: Frankie Goes to Hollywood and Grace Jones.

Dog fik vi også en masse smil fra Seal af, da han slugte en flue under det tredje nr Deep Water, han måtte stoppe og starte forfra. HITS PÅ HITS som Kiss From a Rose, Future Love Paradise og Killer fløj hen over hovederne på os den aften OG præstentionen fra SEAL OG BANDET var i topklasse, man kunne ikke sætte en finger på noget som helst, det sad lige i skabet WOW!

Klicka på valfri bild för att se bildspelet.

print

Våra samarbetspartners