VINTAGE TROUBLE, Musikhuset Posten, Odense den 13 juli 2023

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vintage Trouble kom forbi Posten i Odense Torsdag aften, 200 fans var mødt op til en intim koncert i musik huse. Vintage Trouble gav en verdensklasse koncert oplevelse, som altid får du fuld valuta for pengene fra start til slut.

Vintage Trouble startede med Run Like the River som er et af deres første hits, så var stilen lagt, og alle var oppe og køre, vi have en fest den torsdag aften, den fanden i voldske Ty Taylor gav den fuld gas og fik som altid alle med NUMRE som Blues Hand Me Down et solidt fedt Blues/Rock’N’Roll-nummer. 24-7-365 Satisfaction Man og Nobody Told Me gør bare en glad og er nogle af mine favorit numre. Under nummeret Higher Ground hylede Ty Stevie Wonder, som åbenbart er en af hans idoler.

Nu er det 4 gang at vi ser Vintage Trouble og jeg må sige at de skuffer aldrig, man får altid et powerfuld, følsom og personlig koncert. Første gang vi så Vintage Trouble var til AC/DC i 2015 hvor de var support og det er første gang at jeg har værre ud for at blive blæst om kuld, af et band, og nu for 4 gang skuffer de ikke.

Vintage Trouble er netop udkommet med deres 6 album Heavy Hymnal og og den aften fik vi 6 numre der fra, Ty Taylor fortalte at han lige var blevet skilt, og nævnte flere gange at han var single. Love, Love, Love var hovedtemat for Ty Taylor, han mente at den måde man løser alle verdens problemer på er ved kærlighed, hvor Ty Taylor sagde til publikum”” I skal ikke være bange hilse på dem i ikke kender” og bandet startede selv med det.

Ty Tayler var også ude blandt publikum og dansede med en Fan, publikum lavede en rundkreds omkring dem. Vintage Trouble sluttede af med at imens de spillede nummeret Gracefully hvor træk de sig en af gangen og gik hen mod deres souvenir bod for at snakke skriver autografer til deres fans. For jer der gerne vil høre et godt blues band og ikke kender Vintage Trouble, tjek dem ud, og tag ind og se dem live næste gang de kommer til Danmark, i vil ikke blive skuffet. Ja vi er fan 🙂 De fik også bogen The Stars are out Tonight hvor de er repræsenteret i.

Klicka på valfri bild för att se bildspelet.

print

Våra samarbetspartners