NO HARD FEELINGS – midsommarsöndagens överraskningsfilm

Klicka på bilden, för att se hela bilden

No Hard Feelings med Jennifer Lawrence i huvudrollen är den film som en nöjd och uppskattande publik erbjöds under den heta midsommarsöndagen. Reaktionerna bådar gott inför den officiella premiären på fredag. Filmen visades på Nordisk Films biograf Malmö Mobilia.

För 99 kronor kan man överraska sig själv och se en film som inte haft premiär än i sommar. Eftersom allt är en överraskning är åldersgränsen 15 år (för att inte avslöja något om filmen) och speltiden är också okänd.

Utmattad och lycklig efter Lucianatt

Överraskningsbio var en stor grej förr på Lucianatten – man gick på Luciabio, såg tre nya filmer som inte haft premiär än, åt massor av pepparkakor och citrusfrukter och stapplade hem åtta på morgonen, utmattad men lycklig. En sådan Lucianatt såg jag Emma Stones genombrott i Easy A. Före alla andra. En stjärna föds. Det är sådant man aldrig glömmer.

Etablerad Oscarsvinnare

Jennifer Lawrence är dock inte någon ny stjärna, hon är redan etablerad och Oscarsvinnare och hon är även producent nu för tiden. Hon har producerat No Hard Feelings.

Har rätten att säga nej

Jennifer Lawrence spelar en omogen och otursförföljd 32-åring som hyrs som flickvän till en mycket yngre kille. Betalningen: en bil. Hon vill ha bilen direkt. Men det blir inte så lätt att förföra 19-åringen som hon hade tänkt sig … Mitt i den komiska karusellen finns ett viktigt budskap för unga killar: du har rätten att säga nej. Amerikanska komedier har förändrats en del sedan American Pie

print

Våra samarbetspartners