MALMÖ REDHAWKS: Thomas Berg-Paulsen klar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Malmö Redhawks kan idag presentera att den norska mästaren och landslagsmannen Thomas Berg-Paulsen blir klubbens nästa nyförvärv. Thomas kommer närmast från Stavanger Oilers och sportchef Björn Liljander beskriver honom bland annat som en ”smart spelare som underkastar sig det hårda jobbet varje dag och gör allt för att laget ska bli framgångsrikt”.

För drygt en vecka sedan blev Thomas Berg-Paulsen norsk mästare med Stavanger Oilers, en klubb han spelat i sedan de tidiga juniorleden. Nu byter alltså 23-åringen från Stavanger land och liga och blir Redhawks nästa nyförvärv.

–Thomas är en smart spelare i en bra ålder som både kan spela center eller ytter och användas i alla spelformer. Han en riktig lagspelare som underkastar sig det hårda jobbet varje dag och gör allt för att laget ska bli framgångsrikt. Nyligen var han en bidragande orsak till Stavangers mästerskapsseger och vi ser fram emot att ha honom hos oss, säger Björn Liljander i en kommentar.

–Jag är väldigt glad över att nu bli en del av Malmö och ser väldigt mycket fram emot att få representera klubben. SHL är en väldigt bra liga som jag tror kommer passa min spelstil väldigt väl, säger Thomas Berg-Paulsen i en kommentar.

Under dagen kommer två längre intervjuer att publiceras på Redhawks hemsida. I den ena kommer du att höra sportchef Björn Liljander om lagbygget och arbetet med detta och i den andra hör du vårt senaste nyförvärv Thomas Berg-Paulsen.

FAKTA / Thomas Berg-Paulsen
Född: 1999-08-06
Födelseort: Stavanger, Norge
Längd / vikt: 187 cm / 83 kg
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Klubbar i karriären: Stavanger Oilers
Aktuell: Skrivit på ett ettårskontrakt med Malmö Redhawks

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners