MALMÖ REDHAWKS: Brandon Maxwell stannar säsongen ut

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med målvakten Brandon Maxwell säsongen ut. Brandon blev klar för klubben för lite mindre än en månad sedan efter en skada på Redhawks målvakt Daniel Marmenlind. – Jag är taggad på att fortsätta kämpa för att nå våra mål med mina härliga lagkamrater, säger Brandon Maxwell själv i en kommentar.

För lite mindre än en månad sedan gjorde den 31-årige amerikanen entré i Malmö Redhawks omklädningsrum. Detta efter att Daniel Marmenlind skadat sig i en kollision under matchen mot HV71 i mellandagarna. Sedan sitt intåg har man kunnat se och i viss mån hört den vältalige amerikanen mellan stolparna i fem matcher för Redhawks. I Daniel Marmenlinds fortsatta frånvaro väljer Malmö Redhawks nu att säkra upp målvaktspositionen bredvid Adam Werner under resterande del av säsongen.

Sportchef Björn Liljander om förlängningen:

– Med tanke på Daniels skadesituation och Brandons positiva intåg både på och utanför isen känns det glädjande att vi får fortsätta att jobba vidare ihop resterande del av säsongen.

Brandon själv kommenterar förlängningen så här:

– Jag är väldigt stolt för att vara en del av Redhawks och att spela för klubben. Jag är glad och tacksam för det förtroende jag fått från laget och ledningen. Samtidigt är jag taggad på att fortsätta kämpa för att nå våra mål med mina härliga lagkamrater.

Malmö Redhawks säsong fortsätter närmast med mötet mot Växjö Lakers imorgon, torsdag, kl 19:00 i Malmö Arena.

FAKTA / #31 Brandon Maxwell
Född: 1991-03-22
Födelseort: Winter Park, FL, USA
Längd / vikt: 185 cm / 89 kg
Position: Målvakt
Plockar: Vänster
Klubbar i karriären: Kitchener Rangers, Sarnia Sting, Mississauga St. Michaels Majors, Hamilton Bulldogs, Univ. of Guelph, Berkut Kyiv, Rögle, Utah Grizzlies, Vitkovice, Dynamo Pardubice, Salith Sumperk, Mladá Boleslav, Mountfield, Villacher, Fishtown Pinguins
Meriter: OS-spel med USA 2018, draftad som #154 av Colorado Avalance 2009. Aktuell: Förlänger sitt kontrakt och stannar i Redhawks säsongen ut

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners