MALMÖ REDHAWKS: Kristian Vesalainen lämnar Redhawks

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Under pågående landslagsuppehåll väljer Kristian Vesalainen och Malmö Redhawks att gå skilda vägar genom att gemensamt bryta forwardens kontrakt.

– Vi önskar Kristian lycka till i sin nya klubb och fortsatta karriär, säger Malmö Redhawks Sportchef Björn Liljander.

23-åringen från Helsingfors i Finland anslöt till Malmö Redhawks inför denna säsong efter bland annat en sejour i Nordamerika. Efter 15 matcher i Redhawks-tröjan väljer nu Kristian Vesalainen och klubben att i samförstånd avsluta kontraktet i förtid.

– Efter en gemensam och bra dialog har vi valt att gå skilda vägar i förtid. Det är alltid tråkigt, men så blir det tyvärr ibland. Vi önskar Kristian lycka till i sin nya klubb och fortsatta karriär, säger Malmö Redhawks sportchef, Björn Liljander.

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners