MALMÖ REDHAWKS: Malmö Arena förblir hemmaborgen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Under fjolårets SHL-säsong gick Redhawks segrande ur 20 av 26 hemmamatcher i Malmö Arena. Nu är det bäddat för fler segerjubel i Sveriges bästa hockeyarena. I dag har Malmö Redhawks och Malmö Arena tecknat ett nytt avtal, som innebär att Malmö Arena fortsatt är Redhawks hem.

– Vi är nöjda med det avtal som vi gemensamt arbetat fram och känner att vi tillsammans med Malmö Arena utvecklar produkten. På så sätt kan vi leverera en bättre upplevelse för alla som besöker våra matcher, säger Malmö Redhawks ordförande, Mats Larsson.

– Det känns mycket glädjande att vi kan fortsätta vårt samarbete med Malmö Redhawks. Vi har ett ömsesidigt beroende av varandra och har också ett gemensamt ansvar för att vårt positiva arbetssätt skall vidareutvecklas. Samarbetet skall vara till gagn för oss båda och tillsammans stärker vi både Malmö Redhawks och Malmö Arena, säger Malmö Arenas VD, Karin Mårtensson.

– Det är en förutsättning för att vi skall kunna vara med och konkurrera i toppen av SHL, att vi fortsätter spela våra hemmamatcher i Sveriges finaste arena, säger Malmö Redhawks VD och Sportchef, Patrik Sylvegård.

En viktig del i det nyskrivna avtalet är att parterna delar ansvaret för upplevelsen i arenan. Detta gäller även mat och dryck. I det nya avtalet får Malmö Redhawks ta del av intäkterna men har också ett ansvar för försäljningen. Arenan står som vanligt för genomförandet och leveranserna. Ett samarbete som gynnar båda parter.

Det nya avtalet är skrivet över tre år med option på förlängning på ytterligare två år.

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners