VILDROSEN – nya feelgoodserien nu ute i ljudboksformat

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Bazar välkomnar varmt Lisa Westerlund till författarfamiljen och första delen i serien Vildrosen, Tio goda gärningar, utkommer 2 mars som ljud- och e-bok. I Tio goda gärningar möter vi Milla och Fabian vars vägar korsas på nyårsafton. En gemensam känsla av hopplöshet och längtan efter någonting nytt föder en idé. De ska utföra tio goda gärningar. För vem vet, kanske kan hjälpa andra också leda till att de hjälper sig själva?

Gärningarna leder dem snabbt ut på outforskad och obehaglig mark, men trots spöken från det förflutna, mystiska låsta förråd och läckta nakenbilder på internet fortsätter de, övertygade om att det här faktiskt kan vara tillräckligt galet för att faktiskt fungera.

– Vildrosen har en speciell plats i mitt hjärta. Jag ville skriva den typen av feelgood jag själv älskar, en med kärlek som inte bara är romantisk och karaktärer man mer sällan möter i den här typen av bok. Jag hoppas att den kommer framkalla både skratt och kanske någon tår, men framförallt att läsaren och lyssnaren vid sista ordet lämnar Mona, Milla och Fabian med en varm känsla i kroppen och ett leende. Att dessutom få vara med och förhöja upplevelsen med hjälp av flera inläsare och format är extra roligt för mig som författare, säger Lisa Westerlund.

Tio goda gärningar är Bazars första ljudbok där man laborerar med de olika perspektiven och således tagit in tre olika uppläsare som ger röst åt karaktärerna.

– Som förläggare är det roligt att jobba med en författare som Lisa. Hon bjuder på en varm och positiv läsupplevelse och tänker kreativt kring utförandet. Till exempel hur berättelse och huvudpersoner lyfts genom att olika perspektiv och inläsare används. Vi har hittat inläsare som vi verkligen tycker passar för de olika karaktärerna och jag är väldigt nöjd med resultatet. Alexander Salzberger och Cecilia Forss är fantastiskt duktiga på att ge liv åt Fabian och Milla, och för mig är Ulla Skoog en stor personlig favorit, så att hon valde att tacka ja och ge röst åt Mona värmde mitt hjärta lite extra, säger Lisa Tell, förläggare.

ISBN audio 9789180062763 | Uppläsare Ulla Skoog, Cecilia Forss, Alexander Salzberger Utkommer 2 mars

Om författaren:

Lisa Westerlund har efter sin examen i freds- och konfliktkunskap arbetat i näringslivet med bland annat marknadsföring, CSR och affärsutveckling, men arbetar sedan en tid tillbaka halvtid som marknadschef och halvtid som författare. Första boken utkom 2013 efter att hon vunnit tidningen Mamas författartävling. Därefter har Lisa givit ut ett antal skönlitterära böcker för vuxna samt skrivit en barnbokserie tillsammans med sin son. Just nu skriver hon på nästa bok i Vildrosen-serien.

© Bazar Förlag

print

Våra samarbetspartners