LADY GAGA till Sverige med turnén The Chromatica Ball

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Äntligen kan Lady Gaga presentera ”The Chromatica Ball”, sommarturnén som består av ett begränsat antal exklusiva konserter. Utöver de konserter som meddelades före pandemin, adderas ytterligare åtta datum till turnéplanen. Stadionturnén startar den 17 juli i Düsseldorf, följt av konserter i Stockholm, Paris, London, Toronto och sedan ett flertal konserter i USA. Turnén kommer att bli en fullskalig Lady Gaga popshow fylld av fansens favorithits och vi kommer för första gången få höra det listtoppande och Grammy-vinnande albumet ”Chromatica” live. Den 21 juli kommer Lady Gaga till Friends Arena i Stockholm!

Biljetter till de adderade datumen på Lady Gagas ”The Chromatica Ball” släpps på fredag 11 mars för konserterna i Arnhem och London. Måndag den 14 mars släpps resterande datum.

Biljetter till konserten på Friends Arena i Stockholm den 21 juli släpps på måndag 14 mars klockan 09:00 via LiveNation.se

Biljetterna till de framflyttade datumen i Paris (24 juli), London (29 juli), Toronto (6 augusti), East Rutherford (11 augusti), Chicago (15 augusti) och Boston (19 augusti) finns ute nu. Redan köpta biljetter gäller till de nya datumen i sommar.

Fans kan också få tillgång till ett VIP-paket som innehåller premiumbiljetter, specialinträde och mycket mer. För information om VIP-paket, besök vipnation.com och för all information om turnéer och biljetter, besök www.livenation.se

För varje såld biljett doneras 1,00 USD till Born This Way Foundation. Born This Way Foundation, som grundades av Lady Gaga och hennes mamma Cynthia Germanotta 2012, stödjer ungdomars välbefinnande och arbetar för att bygga en snällare och modigare värld med lättillgängliga resurser.

För fullständig information om turnén och biljetter, besök www.livenation.se och www.ladygaga.com

Om Lady Gaga

Oscars-, Golden Globe- och 12-faldiga Grammy-vinnaren Lady Gaga är en unik artist. Hon har under sin karriär sålt enastående 36 miljoner exemplar av sina album globalt och har över 60 miljarder streams. Gaga är också en av de största profilerna på sociala medier med över 55 miljoner följare på Facebook, över 84 miljoner följare på Twitter och över 51 miljoner följare på Instagram.

2008 släppte Gaga sitt första album ”The Fame” och kort därefter kom ”Fame Monster”. Gaga fortsatte sedan med att släppa det ikoniska albumet ”Born This Way” 2011. För att fira 10-årsjubileet av albumet släppte Gaga en nyutgåva av originalalbumet, ”Born This Way The Tenth Anniversary”, som innehåller omarbetade versioner av hennes klassiska låtar framförda av framstående HBTQIA+-musiker och förespråkare.

2013 släppte Gaga sitt tredje album ”Artpop” följt av ”Cheek to Cheek” från 2014, hennes samarbetsalbum med Tony Bennett. 2016 släppte Gaga sitt femte studioalbum ”Joanne”, vilket gav henne en Grammy i kategorin Best Pop Solo Performance med ”Joanne (Where Do You Think You’re Goin?)”.

I oktober 2018 spelade Gaga, tillsammans med Bradley Cooper, i den nya versionen av den klassiska filmen ”A Star Is Born”. Hennes insats gav henne bland annat en Oscarsnominering för Best Actress och en Golden Globe-nominering för Best Performance by an Actress in a Motion Picture. Gaga var med och skrev, producerade och framförde låten ”Shallow” i filmen, vilket resulterade i en Oscar, en Golden Globe och ett Critics Choice-pris för bästa originallåt.

2020 släppte Gaga sitt sjätte album ”Chromatica”, som innehåller samarbeten med bland annat Ariana Grande, Elton John och Blackpink. ”Chromatica” blev Gagas sjätte raka album som placerats på en första plats på Billboards topp 200 lista, vilket gjorde henne till den första kvinnliga artister att lyckas med det under en tioårsperiod. Hennes samarbete med Ariana Grande på ”Rain On Me” markerade den största Spotify-debuten 2020 och slog rekord för flest antal streams under en dag för ett kvinnligt samarbete i Spotifys historia. Nu senast är Gaga aktuell i filmen ”House Of Gucci”.

Datum 2022
21 juli – Friends Arena, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps på måndag den 14 mars klockan 09:00 via LiveNation.se

Åldersgräns
På det här evenemanget kan familjer med barn under 13 år köpa särskilda platser på en anvisad familjeläktare där ljudnivåerna är anpassade för detta.
På övriga sektioner har evenemanget 13 års åldersgräns.
Mer information om alla biljettkategorier hittar du på LiveNation.se och Ticketmaster.se.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners