THE CHAINSMOKERS gör arenakonsert i Sverige!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

The Chainsmokers fick deras genombrott 2014 med låten ”#Selfie”. Sedan dess har deras musik sammanlagt över 10 miljarder(!) streams, de har vunnit flera priser och har dedikerade fans över hela världen. Lördag den 23 april 2022 kommer de till Partille Arena i Göteborg!

Det var med ”#Selfie” som Alex Pall och Drew Taggart gjorde The Chainsmokers ett namn att lägga på minnet. Låten hamnade på flera topp-20 listor världen över och i Sverige nådde de en andra plats. Sedan dess har duon släppt tre album ”Memories…Do Not Open” från 2017, ”Sick Boy” från 2018 och ”World War Joy” 2019.

Under sina år som aktiva har de samarbetat med namn som Coldplay, Blink-182, Halsey, Kygo och Ty Dolla $ign. ”Something Just Like This” som de gjorde tillsammans med Coldplay slog rekord för flest visningar för en lyric-video på Youtube under en dag och har över 1,6 miljarder streams på Spotify. Deras samarbete med Halsey på låten ”Closer” blev deras första singel att nå en första plats på Billboard-listan.

The Chainsmokers har utvecklats till en dominerande musikalisk kraft med en mångsidig repertoar av låtar som gjort dem till några av samtidens hetaste artister/producentduo. De har bland annat vunnit en Grammy med ”Don’t Let Me Down” i kategorin ”Best Dance Recording” och på American Music Awards vann de två år i rad i kategorin ”Favorite Electronic/Dance Music Artist”. De har spelat över hela världen för utsålda publikhav både på konserter och stora festivaler så det råder ingen tvekan om att man definitivt inte vill missa deras konsert på Partille Arena i Göteborg den 23 april 2022!

Datum 2022
Lördag 23 april – Partille Arena, Göteborg

Biljetter
Biljetter släpps fredag 1 oktober klockan 09.00 via LiveNation.se

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners