RESPECT – Tribute To Aretha Franklin

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Aretha Franklin, drottningen av soul och den första kvinnan att bli invald i Rock and Roll Hall of Fame, hyllas i denna fängslande och energiska show.

Showen startar i Arethas breda musikspektrum som sträcker sig från gospel till R&B, soul och jazz till pop- och dansgenrer. Det råder ingen tvekan om att den här showen gör det omöjligt för publiken att sitta still. Det uppstår något speciellt när Arethas många hits kommer till liv igen. Tillsammans med sångerskor och ett tio-mans storband fylls scenen av hits som ”I Never Loved A Man”, “Respect”, “Chain Of Fools”, “Natural Woman”, “Think”, “Say a Little pray ”och ”Angel” m.fl.

Sex stycken starka och uttrycksfulla kvinnor står för sången i showen, där huvudsången framförs av Darnita Rogers. Darnitas bakgrund kommer som flera av showens andra sångerskor från gospeln. Med sin kraftfulla röst, stora inlevelse och inte minst sin kärlek till Aretha Franklin och hennes musik levererar Darnita Rogers hit efter hit.

RESPECT – A Tribute To Aretha Franklin tar med dig på en resa genom höjdpunkterna i hennes musikaliska karriär. Showen bärs med kärlek och respekt för “The Queen of Soul”.

SVERIGETURNÉ
5 oktober Stockholm Lilla Cirkus 19.00
6 oktober Malmö Nöjesteatern 19.00
10 oktober Göteborg Konserthuset 18.00
11 oktober Helsingborg Konserthuset 19.00

© Julius Production

print

Våra samarbetspartners