TOMTEN & BOCKEN sänds live på nätet

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Måns Zelmerlöw och Per Andersson har gjort succé med showen ”Tomten & Bocken – En slags julshow” på Hamburger Börs i Stockholm. Exceptionella tider kräver exceptionell kreativitet och så föddes idén till den unika julshowen. Nu när showen inte längre kan spelas på Hamburger Börs, så ges istället fler möjligheten att uppleva showen via ett unikt online-event den 16 december. Biljetterna släpps idag 30 november!

Online-eventet kommer bli en upplevelse med möjlighet att kunna styra vilken kameravinkel man vill titta från, följa med backstage och chatta med Måns och Per. Publiken kommer därmed väldigt nära artisterna och kan utforma upplevelsen på ett helt nytt sätt.

”Tomten & Bocken – En slags julshow” hade premiär tidigare i november och hyllningarna har varit många från både publik och pressen.

Aftonbladet beskrev showen som ”Ljuvligt och juligt med Måns & Per” och att, ”Tomten & bocken” sprider värme. En jul med många stämningar anno 2020.”

Expressen skrev ”Måns Zelmerlöw och Per Andersson är två glada tomtegubbar. När allt annat är stängt, så bjuder de på julshow med både sex och naket. Det är något man aldrig sett tidigare.”

Biljettrycket har varit enormt och showen har i stort sett varit slutsåld. Efter beslutet om nya restriktioner för allmänna sammankomster kan inte showen fortsätta att genomföras som planerat. I väntan på att kunna möta publiken igen så kommer showen istället sändas online så att ännu fler får möjligheten att se och uppleva julstämningen som Måns Zelmerlöw och Per Andersson bjuder på.

-Många har hört av sig och frågat om det går att se Tomten och Bocken på distans och vi vill såklart ge möjligheten till det och därför har vi nu ordnat med ett online-event av showen, där Per och jag hänger med de som tittar. Det blir som en digital julfest. Med online-eventet har vi möjlighet att sprida glädje och julstämning till alla de som nu i pandemitider inte hade möjligheten att se showen på Börsen i Stockholm. Det känns otroligt fint. - säger Måns Zelmerlöw.

-Det ska bli väldigt spännande att showa för en publik som tittar hemifrån sitt vardagsrum och vi ska allt se till att de som sitter hemma i sofforna känner sig minst lika delaktiga som om de var på plats. Det kommer att bli en upplevelse utöver det vanliga, galet roligt – säger Per Andersson.

Showen sänds den 16 december. Biljetterna släpps idag 30 november!
Mer information finns på Showtic.se/showticTV.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners