PAUL McCARTNEY bland böckerna i Bokförlaget Forums vinterkatalog!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Låt snön falla! Vi har böcker åt alla!

Läsningen har stått sig rekordstark det senaste året och vi hoppas att det kommer att hålla i sig när samhället öppnas upp på nytt. Efterfrågan på berättelser, livsöden och ämnen som berör är starkare än någonsin. Och när det gäller böcker som engagerar och skapar läs-begär har vi dem på vinterns lista. För att bara nämna några:

Första delen i Viveca Stens serie Åremorden var en av fjolårets största succéer, och den får nu sin uppföljare. Vi välkomnar författaren Åsa Ericsdotter till förlaget vars spänningsroman i medicinsk forskningsmiljö inte kunde vara mer aktuell. Och vi ser väldigt mycket fram emot del två i Kristina Ohlssons hyllade Strindbergserie. När mörkret är som tyngst vänder vi oss till Lucy Dillon, som i vanlig ordning erbjuder feelgood i toppklass. En av årets mest populära sommarpratare, Nadim Ghazale, utvecklar sin berättelse och berör samtidigt brännande aktuella ämnen som flykt, rasism och skuld. Legenden Paul McCartney berättar äntligen sin livshistoria i ett praktverk med material från privata arkiv. Och nu kommer en ny version av Anders Hansens tankeväckande Skärmhjärnan, denna gång en utgåva som riktar sig till barn och ungdomar.

Varmt välkomna till läs-vintern 2021!

BONNIER FAKTAS VINTERUTGIVNING
BOKFÖRLAGET FORUMS VINTERUTGIVNING

© Bokförlaget Forum

print

Våra samarbetspartners