MELODIFESTIVALEN 2022 – Malmö Arena blir först ut

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Startskottet av Melodifestivalen 2022 går av stapeln den 5 februari i Malmö Arena. Nu är det också klart vem som blir programledare för Melodifestivalen 2022. Oscar Zia leder hela Sveriges fest!. Efter Malmö åker Melodifestivalen vidare till Göteborg, Linköping, Lidköping, Örnsköldsvik och slutligen till Stockholm.

Melodifestivalens projektledare Anette Brattström är mycket nöjd med valet av programledare och gläder sig åt att planera för en turné.

– Melodifestivalen är hela Sveriges fest och vi längtar efter att få komma ut i landet och möta publiken igen. Vi är hoppfulla, laddade och tror på en turné men är samtidigt följsamma och ödmjuka inför att det fortfarande pågår en pandemi.

Datum, Malmö Arena
4-5 februari 2022

© Malmö Arena

print

Våra samarbetspartners