LUCA bland Disneys septembernyheter 2021

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Luca
Disney och Pixars originalfilm Luca utspelar sig i en kuststad på den italienska rivieran och handlar om en ung pojkes upplevelser under en oförglömlig sommar. Luca delar sina fantastiska äventyr med sin vän Alberto, men allt det roliga hotas av en dold hemlighet: under vattenytan är de havsmonster från en annan värld.
Release: 6 september
Format: BD och DVD

Black Widow
Natasha Romanoff även känd som Black Widow, gör upp med sitt mörka förflutna samtidigt som en farlig konspiration kopplad till hennes historia kommer upp till ytan. Förföljd av en organisation som inte skyr några medel för att stoppa henne måste Natasha ta itu med sitt förflutna som spion och relationer som slogs i spillror långt innan hon blev en Avenger.
Release: 14 september
Format: BD, DVD, 4K UHD och Steelbook

© The Walt Disney Company Nordic AB

print

Våra samarbetspartners