ALICE EKSTRÖM – Stressigt förlagsjobb leder till oväntad kärlek

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Alice Ekström är tillbaka med en romance i förlagsvärlden!

Sasha förstår inte varför hennes syster vill att hon ska sluta sitt jobb som assistent åt chefredaktören på bokförlaget Blanck & Co.

Okej, hon kanske är aningen sönderstressad, konstant rädd för chefredaktörens raseriutbrott och är tvungen att äta sin lunch på tre minuter – dessutom är hennes chefs jobbmobil det hetaste, och enda, förhållandet hon har haft på tre år, men i slutändan är det ju värt det.

För hon älskar allt som har med romance att göra. Särskilt den bästsäljande författaren Liv Ekmans böcker. Liv Ekman, som är förlagets stjärnförfattare och som har deadline om en månad, men som ännu inte har skrivit ett ord.

En regnig dag blir Sasha utelåst ur sin egen lägenhet och träffar för första gången sin granne Lukas, som är en blonderad, romantikhatande realist som ändå verkar veta en hel del om genren och som har flera exemplar av Liv Ekmans böcker hemma i hyllan …

Ett specialuppdrag gör att de tvingas samarbeta, men livet är inte som i böckerna, där kärleken löser alla problem, eller?

Om författaren:
Alice Ekström är författare från Helsingborg. Hon skriver fantasy, romance och historisk skönlitteratur.
Romantik för realister är hennes femte bok.

Nu finns Romantik för realister på svenska som e-bok och ljudbok hos streamingtjänsterna, inläst av Viktoria Flodström.

Författare: Alice Ekström
Titel: Romantik för realister
Format: E-bok/ljudbok
Släppdatum: 10 augusti 2021

© Bokfabriken

print

Våra samarbetspartners