ALICE EKSTRÖM: Julbak leder till romans efter nakenchock

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Lisa, konditor i Helsingborg, har bråda dagar inför julen.
Att hon hatar julen och har det tungt på relationsfronten gör inte saken lättare.
Dessutom börjar det en ny konditor på caféet, Max, och konkurrensen dem emellan är hård.
Men en kväll råkar Lisa se Max naken…

Som konditor i toppklass har Lisa fullständig kontroll över allt från kaneltårtor till tomtecupcakes på det nyöppnade slottscaféet i Helsingborg. Men när det kommer till relationer blir saker och ting fel. Att hon avskyr julen gör inte den här tiden på året bättre. När hennes bästa vän tillika chef anställer den talangfulla konditorn Max får hennes annars så stabila ego sig en törn.
Det är hennes kök och hon tänker inte låta någon ta det ifrån henne.
Max har efter uppbrottet med sitt ex försökt hålla sig så långt ifrån henne som möjligt, men utan vidare tur. Sandra lyckas alltid nästla sig in i hans liv på ett eller annat sätt. Allt han vill är att kunna flytta ifrån den lilla villan där hans mamma bor och få ordning på sitt liv igen. Anställningen på slottscaféet är en välbehövd nystart, men att försöka göra sin nya kollega Lisa till lags blir en utmaning han inte hade väntat sig.
På något sätt kan han inte låta bli att fascineras av henne.
Ju mer de lär känna varandra desto svårare blir det för dem att förneka allt de har gemensamt. Max kan inte låta bli att fascineras av Lisas taggiga attityd, och när Lisa efter en blöt kväll råkar se Max naken är det svårt att hålla fantasin i styr. Och när man tvingas jobba tillsammans i samma lilla kök kan alla sorters gnistor uppstå.
Sju sorters kyssar är en varm och rolig berättelse om kärlek och bakverk i juletid, om att ge sig hän och tillåtas vara sig själv fullt ut.

Om författaren:
Alice Ekström är en 24-årig författare från Helsingborg. Hon skriver fantasy, romance och historisk skönlitteratur, oftast allt i ett. Förutom att läsa och skriva har Alice även ett stort intresse för historia och det andliga.
Tidigare har hon bland annat skrivit ”Revolutionens ros”, ”Välj ditt gift” och ”Hjärtats alla eldar”.
Nu finns Sju sorters kyssar som e-bok och ljudbok. Tillgänglig där du lyssnar på ljudböcker.
Ljudboken är inläst av Callin Öhrvall Delmar.

Släppdatum: 6 november 2019

© Bokfabriken

print

Våra samarbetspartners