ELSA BILLGREN : ELSAS HUSDRÖM: EN SOMMAR, EN SORG OCH TUSEN LOPPISAR – som en hyllning till den svenska sommaren

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Förlag: Bookmark Förlag
Foto: Mira Wickman
Genre: Trend och Livsstil
Antal sidor: 162
Format: Inbunden
Utgivningsdatum: 2021-04-19

Elsa Billgren, författare, programledare, konstnär, modebloggare, stjärna i Äkta Billgrens, loppisarnas riddare och återbrukets försvarare … är nu aktuell med den somrigaste av somriga böcker: Elsas husdröm: en sommar, en sorg och tusen loppisar.

Det blir en sommar med matlagning, loppisbesök och inredning i det nya sommarhuset på Gotland.

Yttre och inre resa hand i hand

Efter ett år med många förändringar, sju sorger och åtta bedrövelser (och en hel del utmattning) bestämde sig Elsa med familj för att köpa ett sommarhus på Sveriges populäraste sommarö (och deckarö).

En yttre resa och en inre resa går hand i hand. Det ljusa och det mörka, det nya och det gamla … det roliga och det sorgliga.

Som gjorda för varandra

Och visst blir det besök på tusen loppisar. Sommarhuset är i behov av rejäl upprustning. Det ska renoveras och fixas och umgås och pyntas och lagas somrig mat …

Boken är som en hyllning till den svenska – och gotländska – sommaren. Från sommarångest till loppisdrömmar … och bästa vintagetipsen.

Texterna illustreras med fina fotografier av Mira Wickman. Elsas texter och Mira Wickmans bilder är som gjorda för varandra. Som smultron med grädde och en nypa socker.

print

Våra samarbetspartners