MALMÖ REDHAWKS: Andreas Lilja säger upp sig

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Under måndagen står det klar att Redhawks assisterande tränare Andreas Lilja lämnar klubben med omedelbar verkan sedan han valt att säga upp sig.

– Som läget är just nu vill jag fokusera på min familj och andra saker som jag inte kunnat göra under stora delar av livet, med anledning av just hockeyn. Just nu har jag inte energin som krävs för att fortsätta med det här och då känns det bättre att lämna över till någon annan som får fortsätta att leda laget framåt, säger Andreas Lilja själv i en kommentar.

– Det är självklart tråkigt att Andreas känner så här. Vi vill ta tillfället i akt att tacka honom för sina insatser i klubben och önskar honom all lycka framöver, oavsett vad han väljer att ta sig för i framtiden, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners