TOMAS LEDIN flyttar sin sommarturné

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Tomas Ledin flyttar sin efterlängtade sommarturné ”En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits” till 2022. Efterfrågan är stor och nästa sommar är det äntligen dags. Fler biljetter kommer att finnas tillgängliga.

Nu kan vi meddela att Tomas Ledins sommarturné flyttas till sommaren 2022. Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar och svensk sommar är lika tätt förknippad med Tomas Ledin. Det är närapå omöjligt att tänka sig den ena utan den andra. Mycket tack vare nationalmonumentet ”Sommaren är kort”, ”Rocktågs-turnéerna”, och långfilmen ”En del av mitt hjärta”, innehållande ett pärlband av de sommarhits som Tomas Ledin levererat under närmare fem decennier.

-Kära vänner, våra planerade konserter i sommar flyttas nu fram ännu en gång. Ännu ett år! Det känns frustrerande, naturligtvis och även lite lätt overkligt. Som vi har längtat. Nu får vi istället ladda om inför sommaren 2022. Jag hoppas verkligen att vi ses då … i en nådens sommarkväll! Ta hand om varandra, Tomas Ledin.

Turnéplan 2022
1.7 Helsingborg, Sofiero Slott
2.7 Höga Kusten, Naturscen Skuleberget
8.7 Varberg, Societetsparken
9.7 Oskarshamn, Latitud 57
15.7 Grebbestad, Hamnplan
16.7 Vadstena, Vadstena Slott
19.7 Fårö, Stora Gåsemora Gård
21.7 Borgholm, Borgholms Slottsruin
22.7 Ystad, Öja Krog
23.7 Halmstad, Brottet
26.7 Mariehamn, Rock Off Festival
28.7 Rättvik, Dalhalla
29.7 Stockholm, Skansen
30.7 Karlskrona, Karlskrona Skärgårdsfest
4.8 Piteå, Pite Havsbad
5.8 Vasa, Vaasa Festival
6.8 Ekenäs, Stallörsparken
11.8 Karlstad, Mariebergsskogen
12.8 Nyköping, Hamnplan
13.8 Göteborg, Trädgårdsföreningen
19.8 Örebro, Gustavsvik
20.8 Gävle, Furuvik

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners