LINA BENGTSDOTTER bland Älska Pockets nyheter i april

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Äntligen ett nytt pocketsläpp! En riktigt härlig hög som räcker länge – dags att börja bunkra läsning inför sommar och semester! Vilka hamnar på din läslista?

Beatrice av Lina Bengtsdotter
Francesca av Lina Bengtsdotter
Annabelle av Lina Bengtsdotter
Balladen om sångfåglar och ormar av Suzanne Collins
Mot San Francisco av Clara Clementine Eliasson
Pastor Viveka och feministerna på Stockrosvägen av Annette Haaland
Förundranseffekten av Sara Hammarkrantz och Katrin Sandberg
Kvinnorna på Flanagans av Åsa Hellberg
Att döda en härmtrast av Harper Lee
Nästa! av Nina Lykke
Den sorgsne busschauffören från Alster av Håkan Nesser
Familjen Bridgerton: En oemotståndlig frestelse av Julia Quinn
En andra allians av Denise Rudberg
Samlade verk av Lydia Sandgren

2020 års Augustvinnare – Samlade verk av Lydia Sandgren
”En välskriven, beroendeframkallande tegelsten till roman.” – Elle
”Med denna debut kliver Lydia Sandgren fram som en ny och betydande författare. Samlade verk berikar den svenska romankonsten med extraordinär fiktion. – Anna Lundvik, Sydsvenskan
”Vilken magnifik och kraftfull debut!” – Annika Wall, Borås Tidning
”De nästan 700 sidornas lyskraft lägger det mesta av den svenska samtidslitteraturen i skugga.” – Carl-Michael Edenborg, Aftonbladet

Prisbelönta Lina Bengtsdotters tredje fristående bok om Charlie Lager är en gripande kriminalroman om trasiga själar, svek och avklippta familjeband – en efterlängtad återkomst efter succédebuten ”Annabelle” och uppföljaren ”Francesca”.
Nu finns alla tre delar i nya fina pocketutgåvor!

Samtidigt som 1980 talet når sin kulmen med droger, sex och längtan efter kärlek tar intrigen är på Londons mesta lyxhotell ny fart…
Kvinnorna på Flanagans är den andra delen i Åsa Hellbergs älskade serie om människorna på Hotell Flanagans i London – äntligen i pocket!

Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Förundran kan ge dig gåshud och välbehag, men också minska oro och stress, göra dig mer generös och engagerad och kanske till och med dämpa inflammationer.
I Förundranseffekten skriver Sara Hammarkrantz och Katrin Sandberg om förundran utifrån den nya, spännande och banbrytande forskning som idag sker på området.

Nästa! är en roman om självinsiktens förbannelser och förnekelsens välsignelser. Med denna roman flyttar Nina Lykke gränserna för vad en läkarroman kan vara.
”Lykke skriver smart, träffsäker satir i högt tempo.” SvD

Den sorgsne busschauffören från Alster av Håkan Nesser är berättelsen om den egendomlige busschauffören från Alster, den sjätte (eller möjligen sjunde) boken om kriminalpolisen Gunnar Barbarotti, inte mindre egendomlig han.
“Jag sitter och puttrar lite av förtjusning” Leif GW Persson, Nyhetsmorgon
En andra allians är den efterlängtade andra delen i Denise Rudbergs hyllade serie “Kontrahenterna” – en spänningsserie som utspelar sig i andra världskrigets Stockholm där vi får följa de tre unga kvinnorna Elisabeth, Iris och Signe som under brinnande krig valts ut för att genom signalspaning knäcka tyskarnas kod.

© Älska Pocket

print

Våra samarbetspartners