EL JAMES – Ny roman av Femtio nyanser-författaren!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 8 juli släpps romanen Befriad: Femtio nyanser av frihet enligt Christian, den tredje och avslutande delen i E L James trilogi ur Christians perspektiv. Femtio nyanser-serien har sålt miljontals exemplar världen över och över en miljon exemplar bara i Sverige.

Christian Grey och Anastasia Steele är gifta. Men med äktenskapet kommer nya utmaningar. Trots att deras kärlek brinner starkare än någonsin tar sig Christians mörkaste rädslor upp till ytan, tillsammans med hans begär att kontrollera Anastasia. Gamla konflikter och missförstånd hotar att förgöra dem.

”För mig, precis som för Anastasia Steele, är Christian en utmanande, frustrerande och fascinerande karaktär. Att leva i hans huvud är utmattande, men i Befriad fick jag utforska delar av hans liv som vi bara fick se små glimtar av i den ursprungliga trilogin”, säger E L James.

EL James debutroman Femtio nyanser av honom blev ett internationellt genombrott. Den har tillsammans med uppföljarna sålt miljontals exemplar världen över och låg i hela 133 veckor på New York Times bestsellerlista. Tidigare delar i serien ur Christians perspektiv är Grey och Mörkare. Befriad utkommer 8 juli.

© Norstedts

print

Våra samarbetspartners