BJÖRN NATTHIKO LINDEBLAD : JAG KAN HA FEL… – från klättring mot toppen till meningen med livet som buddhistmunk och annat

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Medförfattare: Caroline Bankler och David Modiri
Förlag: Bonnier Fakta
Genre: Buddhism, Memoarer
Antal sidor: 196
Format: Inbunden
Utgivningsdatum: 2020-10-06

Björn Natthiko Lindeblads sommarprat väckte starka känslor, liksom hans medverkan i talkshowen Skavlan under hösten. Nu är hans självbiografiska berättelse här – Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

Klättring mot toppen

Omedelbar, okonstlad och med stark värme och humor berättar han både lättsamt och djupt om sitt liv. En självbiografisk berättelse som bland annat innehåller en klättring mot toppen inom näringslivet i Sverige, en helomvändning och en helt annan klättring mot upplysning och meningen med livet som buddhistmunk.

Ödmjukhet och nyansrikedom

Och efter sjutton år utomlands en retur till Sverige och sedan den omtalade ALS-diagnosen. Idag är Björn en omtyckt och uppskattad meditationslärare och föreläsare.

Jag kan ha fel … är en bok för inspiration, utan pekpinnar, men med en stor dos optimism. Björn Natthiko Lindeblads ljusa ödmjukhet och nyansrikedom sticker ut i en allt mörkare och mer tvärsäker värld.

Skriven 2020-12-13

Läs mer om boken här

print

Våra samarbetspartners