DIVERSE FÖRFATTARE : FAKTAKALENDERN 2021 – unika sammanställningar i ny upplaga

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Förlag: Semic
Medarbetare/Form: Lars Söderman
Genre: Årsböcker, kalendrar, almanackor
Antal sidor: 383
Format: Häftad
Utgivningsdatum: 2020-10-01

Grand Slam, Jerringpriset, Svenska Dagbladets guldmedalj, Augustprisvinnare, Sveriges 100 vanligaste hundraser, alla Oscarsvinnare … och specialartiklar om stort och smått i rymden. Det där var toppen på isberget – i fickformat.

Uppslagsboken för alla möjliga tillfällen

Boken är så klart korsordslösarens bästa vän. Och en bok som verkligen firar känslan av bara-veta för-att-det är kul … Boken är proppfull av intressanta fakta om massor av saker som man inte vet att man vill veta mer om förrän man ser det!

Den perfekta uppslagsboken för alla möjliga tillfällen, favoriten för kalenderbitaren och en given samlarbok – som man även kan skriva ner egna anteckningar i när det gäller dagens – blivande historiska? – nyheter och samtidigt kolla in vad som hände för X antal år sedan.

Kalendern är jordens salt

Intressanta och unika sammanställningar av fakta och statistik från databaser som gemene man inte kommer åt själv.

Och … kortfattade fakta och statistik om stater, historia och geografi. Inklusive kartor och nationsflaggor i färg.

Kalendern är en favoritfaktabok varje år. Delvis samma saker, fast uppdaterade, och delvis helt nya saker. Man skulle med rätta kunna säga att Faktakalendern är jordens salt – när det kommer till oumbärliga böcker!

Faktakalendern ligger varje år i topp bland Sveriges mest sålda fackböcker.

2020-12-11

Läs mer om boken här

print

Våra samarbetspartners