NIGHTWISH inleder sin världsturné i den virtuella verkligheten

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Välkommen till värdshuset The Islanders Arms!

Nightwish är ett av världens ledande symfoniska metalband och Finlands mest framgångsrika musikexport. Nu intar de en helt ny scen. Under ”An Evening with Nightwish in a Virtual World” spelar de den 12-13 mars på det virtuella värdshuset The Islanders Arms. Där kommer fans från hela världen att få ta del av en förstklassig interaktiv upplevelse. Biljetterna till bägge konserterna säljs via Nightwish.com.

Bägge kvällarna kan fansen räkna med 90 oförglömliga minuter, där de äntligen får höra favoriterna från bandets senaste album ”Human. :II: Nature.” live. Låtordningen kommer att varieras, så att bägge konserterna blir unika.

I april, mitt under Coronapandemin, släpptes ”Human. :II: Nature.” och hittills har låtarna därifrån aldrig framförts live. Efter att ha tvingats skjuta upp den planerade världsturnén under 2020 bestämde sig Nightwish för att skapa något oväntat, för att skänka glädje i dessa mörka tider. Resultatet blir mäktiga ”An Evening with Nightwish in a Virtual World”.

Under konserterna kommer både bandet och fansen att dyka huvudstupa in i en tredimensionell fantasivärld. Publiken kommer bland annat att kunna skapa sina egna avatarer, som de givetvis kan klä i Nightwish-merchandise.

Välkommen till The Islanders Arms för två fantastiska konsertkvällar!

AN EVENING WITH NIGHTWISH IN A VIRTUAL WORLD
Datum: 12-13 mars
Plats: The Islanders Arms
Biljetter: Säljs via Nightwish.com

© FKP Scorpio

print

Våra samarbetspartners