BLACK STONE CHERRY till Sverige 2021!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

30 oktober släpptes Black Stone Cherrys sjunde platta ”The Human Condition”. En skiva som Kerrang! gav 4/5 och skrev bland annat: “So welcome the Black Stone Cherry of 2020 – in touch with both the times and their own collective soul”. Och snart får vi äntligen se Black Stone Cherry på svensk mark igen! Lördag 6 november 2021 gör Kentucky-bandet EN konsert i Sverige, på Debaser Strand i Stockholm!

Biljetter finns ute NU via LiveNation.se!

Southern rock idag är Black Stone Cherry. Deras sound lockar lika delar nostalgiker som nyfunna älskare av genren. Med låtar som ”White Trash Millionaire”, ”Blame It On The Boom Boom”, “Lonely Train”, “Me and Mary Jane” och ”Again” från senaste albumet är Black Stone Cherry ett band med en enorm låtskatt – som måste upplevas live.

Bandet har turnerat världen över och fyllt arenor. De har spelat med artister som Def Leppard, Lynyrd Skynyrd, Motörhead och många fler. Och de har spelat för fulla hus i Sverige – ett flertal gånger.

Nu har bandets sjunde album släppts och har hyllats av kritiker och älskas av fans. Metal Planet Music sammanfattar det väl i recensionen:
”‘The Human Condition’ once again proves that Black Stone Cherry are a band worthy of the super leagues and natural successors to the giants that once strode like colossi across the planet but now are either slowly fading away or retiring. For all those who have voiced concern about the future of rock music, they needn’t worry, the next generation is right here.”

Nu kan vi börja se fram emot bandets efterlängtade återkomst till Sverige. Lördag 6 november 2021 på Debaser Strand och biljetterna? De finns ute NU! Passa på!

Datum 2021
Lördag 6 november – Debaser Strand, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners