EN TALK TALK SHOW – Snart dags för premiär på Hamburger Börs med Stefan Odelberg och gästerna Måns Zelmerlöw, Jonas Björkman, Magdalena Forsberg och Björn Skifs

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vad har Måns Zelmerlöw, Jonas Björkman, Björn Skifs & Magdalena Forsberg gemensamt? Jo de här härliga gänget gästar den karismatiske komikern och värden Stefan Odelberg och hans Talk Talk Show på Hamburger Börs.

Den 3 december öppnas äntligen dörrarna för talkshowen som för 6:e säsongen har så mycket innehåll att vi blev tvungna att dubblera självaste namnet. Den här gången med en lite “juligare” touch på den unika stämning som showen gång på gång lyckas att förmedla.

Tillsammans med showens två inbjudna stjärnor bjuder Stefan, hans side-kick Håkan och DJ Elle Rüx er på gnistrande shownummer, spontana stickspår, en stor dos magi, spännande överraskningar, mycket musik, massor av humor och ännu mer hjärta för att underhålla er – publiken. Allt förpackat innanför Hamburger Börs anrika väggar, serverat med en njutbar middag som vi starkt rekommenderar man avnjuter i goda vänners lag.

Varmt välkomna till den 6:e säsongen av En Talk Talk Show – Showen där allt kan hända… och händer!

Säsongens gäster:
3 DECEMBER – MÅNS ZELMERLÖW & JONAS BJÖRKMAN
10 DECEMBER – BJÖRN SKIFS & MAGDALENA FORSBERG
Middagspaket: Välj mellan 2-rätters, 3-rätters eller VIP-paket läs mer här

”En Talk Talk Show” Produceras av Odelberg Entertainment & Charlotte Bergman Consulting

© PR & Beyond

print

Våra samarbetspartners