MARTIN WIDMARK : NELLY RAPP OCH ANDEN I FLASKAN – Monsteragenten fyller tjugo (böcker), och är lika fräsch som alltid

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Förlag: Bonnier Carlsen
Illustrationer: Christina Alvner
Serie: Nelly Rapp - monsteragent (del 20)
Läsålder: 6-9 år
Genre: Mysterier & övernaturligt
Antal sidor: 92
Format: Hardcover
Utgivningsdatum: 2020-03-26

Rafflande, rapp och rolig … Se där har du Nelly Rapp i ett nötskal. Nu är det dags för Nelly Rapp-jubileum – det här nummer 20 i serien med berättelser av Martin Widmark och illustrationer av Christina Alvner.

Lika fräsch och rolig som alltid

Martin Widmark är även känd som LasseMajas skapare och Christina Alvner har illustrerat massor av både skojiga och allvarliga saker genom åren – bland annat den roliga serien om Alva … I Alva-böckerna läser faktiskt Alva Nelly Rapp böckerna! En kul meta-grej …

Efter 20 böcker … finns det några maffiga mysterier kvar för Nelly Rapp att lösa, tillsammans med hunden London och bästa kompisen Valle?! Japp, serien känns lika fräsch och rolig som alltid, till och med ännu bättre än vanligt …

Bränsle som ska rädda hela världen

Här tar man upp vikten av uppfinningar för att rädda miljön och vilket jättebra och jättefint jobb som alla lärare gör med att uppmuntra pigga ungar som Nelly Rapp … Läraren i den här boken är naturvetenskapsfantast och ska pensioneras och då ägna sin nyfunna fritid åt att uppfinna ett bränsle som ska rädda miljön och hela världen …

Nytt övernaturligt mysterium

Nelly Rapp och Valle vill hitta en extra fin avslutningspresent till sin älskade och duktiga lärare, något speciellt, något som hon verkligen kan få nytta av i sin nya karriär som världsräddare … och det lyckas de med, samtidigt som de snubblar in i ett nytt övernaturligt mysterium!

Superfin och superskojig läsning om “The supernatural” med härliga illustrationer! Nelly Rapp – må du fortsätta att rädda världen i minst 20 böcker till!

Skriven 2020-06-23

Läs mer om boken här

Nelly Rapp är även bioaktuell med sin första film Nelly Rapp: Monsteragent.

print

Våra samarbetspartners