​SAMIR & VIKTOR lägger ner

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpper Samir & Viktor låten ”Arbetslös”, deras sista låt. Succéduon lägger ner.

Samir Badran om beslutet att lägga ner:
Det har varit helt fantastiska år med Samir & Viktor. Många trodde nog vi var en ”one hit wonder” men vi har hela tiden bevisat motsatsen – vi har släppt 16 singlar, levererat Sveriges sommarhit år efter år och medverkat i Melodifestivalen tre gånger. Vi har legat etta på Spotify tre gånger, det är inte många svenska artister som har gjort det. Våra låtar har streamat över 270 miljoner gånger på Spotify, det är ju helt galet! Men nu är det dags att gå vidare. Jag utbildar mig till mäklare och vill fokusera 100% på det.

Viktor Frisk om nya singeln ”Arbetslös”:
Låten anspelar med glimten i ögat på situationen vi alla befinner oss i nu, i och med covid-19. Många av våra vänner och fans har förlorat sina jobb, och vi vill ge dem pepp och hopp med denna glada partylåt. Vi hoppas att alla mår ok där ute, trots omständigheterna, vi vet att det är tufft!

Tidigare i veckan gick Samir & Viktor ut med en platsannons och sökte efter någon som var arbetslös och som ville jobba med dem under dagens releasedag. Det kom in närmare 100 ansökningar från Sveriges alla hörn och en lycklig och kompetent arbetssökande jobbar idag ihop med killarna.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners