FREAKY – se trailern på höstens kolsvarta skräckkomedi

Klicka på bilden, för att se hela bilden

17 år gamla Millie Kessler försöker bara överleva de blodtörstiga salarna i Blissfield High och de populära elevernas grymhet. Men när hon blir det senaste målet för The Butcher, stadens ökända seriemördare, blir hennes sista år på high school det minsta av hennes bekymmer.

När The Butchers mystiska antika dolk får honom och Millie att vakna upp i varandras kroppar, upptäcker Millie att hon bara har 24 timmar på sig att få tillbaka sin kropp innan bytet blir permanent och hon fastnar i en medelålders galnings kropp för alltid. Det enda problemet är att hon nu ser ut som den jättelika psykopat som hela staden är på jakt efter medan The Butcher ser ut som henne och har tagit sin aptit för blodbad med sig till Homecoming.
Med hjälp av sina vänner – den politiskt medvetna Nyla, den sagolika Joshua och förälskelsen Booker, tävlar Millie mot klockan för att vända förbannelsen medan The Butcher upptäcker vilken perfekt förklädnad en kvinnlig tonårskropp är när man ska ägna sig åt lite Homecoming-mord.

Från författaren och regissören Christopher Landons utsökt galna hjärna (Happy Death Day, Paranormal Activity-serien) kommer en kolsvart skräckkomedi om en seriemördare, en tonårstjej och den brutala sanningen om high school.

Regi: Christopher Landon
I rollerna: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste O’Connor, Misha Osherovich, Uriah Shelton, Dana Drori, Katie Finneran, Alan Ruck m fl.
Skriven av: Christopher Landon
Producerad av: Jason Blum

© UIP

print

Våra samarbetspartners