ERASURE kommer till Danmark hösten 2021

Klicka på bilden, för att se hela bilden

ERASURE (Andy Bell og Vince Clarke) fejrer udgivelsen af deres 18. studiealbum, The Neon, med offentliggørelsen af første del af deres længe ventede tour. Til oktober 2021 tager Erasure The Neon med rundt til venues i Storbritanien, Irland, Tyskland og Danmark. Turnéen starter i Glasgow Armadillo auditorium og inkluderer et show på Londons O2 Arena den 17. oktober inden touren gæster Danmark 26. oktober.

Andy Bell siger, “We’re so excited to be able to – at last – announce dates for The Neon Tour! We’d hoped to have seen you sooner, but can’t wait to see you all in 2021. Until then, keep safe!”.

ERASURE – THE NEON TOUR – 2021 DATOER
1 Oct 21 – Glasgow, Armadillo
4 Oct 21 – Dublin, 3Arena
6 Oct 21 – Edinburgh, Usher Hall
10 Oct 21 – Manchester, O2 Apollo
12 Oct 21 – Cardiff, Motorpoint Arena
14 Oct 21 – Bournemouth, International Centre
16 Oct 21 – Birmingham, Utilita Arena
17 Oct 21 – London, The O2
18 Oct 21 – Brighton, Centre
21 Oct 21 – Frankfurt, Jahrhunderthalle
22 Oct 21 – Berlin, Max-Schmeling-Halle
24 Oct 21 – Cologne, Palladium
26 Oct 21 – Copenhagen, Royal Arena
27 Oct 21 – Hamburg, Barclaycard Arena
28 Oct 21 – Leipzig, Immobilien Arena

Billetsalget til disse datoer starter fredag 4. september kl. 10.00, med et eksklusivt fan presale fra kl. 10.00 tirsdag 1. september (adgang via kvalificerende køb hos Lexer og Mute Bank).

The Neon er et sted, der lever i fantasien, som vi – du og jeg – virkeliggør. Det kan være en natklub, en butik, en by, en café, et land, et soveværelse, en restaurant, ethvert sted. Det er et sted med muligheder i varmt, glødende lys, og dette er musikken der tager dig dertil.

Pladen er skrevet og produceret af Erasure, og ved de indledende sessions blev Vince og Andy genforenet med en frisk optimisme og energi. Vince havde følt sig draget mod sine ældre maskiner, nogle af dem har han haft siden deres tidlige år sammen: “There’s a warmth to them. There’s also a real beauty in putting different analogue synthesisers together, too – a Pro-One, a Sequential Circuits, a Moog – they give this lovely sheen,” forklarer han.

Med inspiration fra popmusik gennem årtier, fra bands, som Andy elskede som barn frem til i dag, forklarer han: “It was about refreshing my love – hopefully our love – of great pop. I want kids now to hear these songs! I wanted to recharge that feeling that pop can come from anyone.”

The Neon kommer med varme og en strålende klarhed, der forbinder os med vores fortid og vores fremtid, som den glinser af håb. Den skaber smukke steder, hvor vores fantasier kan strejfe rundt, bringe os sammen, blinke og stråle. The Neon sætter dig og mig i en festlig verden, nu og for evigt, belyst og levende.

Albummet er ude nu som limited edition neon orange vinyl, limited edition neon grøn kasette og limited edition CD

Billetpriser: PL1 555,- (45) / PL2 + PL2U (stå) 455,- (45) / PL3 405,- (45) / PL4 355,- (gebyr kr. 45)

Det officielle billetsalg starter fredag 4. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners