FRAMÅT bland Disneys julinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Onward
I Disney och Pixars FRAMÅT får de båda tonåriga alvbröderna Ian och Balder Kvickfot en oväntad möjlighet att tillbringa en dag med sin bortgångne pappa. De ger sig ut på ett sagolikt uppdrag i Balders häftiga skåpbil Guinevere. Deras äventyrliga färd är, som sig bör, fylld av trollformler, kryptiska kartor, omöjliga hinder och ofattbara upptäckter. Men när brödernas orädda mamma Laura inser att sönerna är borta, slår hon sig ihop med Mantikoran – en före detta krigare som är delvis lejon, delvis fladdermus och delvis skorpion – och beger sig för att hitta dem. Förutom alla farliga förbannelser kan den här magiska dagen komma att betyda mer än någon av dem någonsin drömt om.
Release: 6 juli
Format: BD och DVD

The Call of the Wild
Den dramatiska historien om Buck, en hund som kidnappas från sin trygga tillvaro som familjehund i Kalifornien och förs till Yukon i Alaska under 1890-talets guldrush för att bli en del av ett hundspannsteam för postleveranser. Baserad på Jack Londons klassiska äventyrsroman ”Skriet från vildmarken”.
Release: 6 juli
Format: BD och DVD

© The Walt Disney Company Nordic AB

print

Våra samarbetspartners