SONIC THE HEDGEHOG – exklusiva bloopers endast på JPS Media

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sonic the Hedgehog gick upp på svenska biografer den 19 februari, och finns redan nu tillgänglig för digitalt köp. Som en försmak för de som inte hann se filmen då – eller möjligen som uppfräschning av minnet för de redan initierade – rekommenderas att klicka på länken här nedan för att exkluisvt material i form av bloopers från inspelningen ska uppenbara sig.

Sonic The Hedgehog är givetvis baserad på videospelet med samma namn, och i huvudrollerna syns förutom det blåfärgade piggsvinet själv James Marsden, mest känd som Cyclops i den initiala X-Men-trilogin och Jim Carrey som The bad guy Dr. Robotnik.

En god trea i betyg

Sonic the Hedgehog fick blandad, men i slutänden knappt övervägande positiv kritik. Åtminstone att döma av Rotten Tomatoes sammanställning. För egen del har jag inte sett verket ifråga, men en av våra andra recensenter Max Bruce gav verket ifråga en god trea betyg, vilket man väl får säga följer den allmänna (kritiker)opinionen.

Den näst största kassakon på världsplanet i år

Samtidigt lär filmens producent Paramount inte behöva gråta över dåliga intäkter. Innan Corona-epidemin lamslog världens biografer var Sonic The Hedgehog nämligen den näst största kassakon på världsplanet hittills i år.

Således finns det viss anledning att ta en titt på denna blooperkavalkad. Den må vara kort, men den ter sig ganska lustig.

Skriven 2020-04-28

print

Våra samarbetspartners