CHRISTINA SCHILLER – Oväntad kärlek i spelbranschen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I romanceförfattaren Christina Schillers nya bok Låt spelet börja har kärleken en oväntad spelplats – datorspelsbranschen.

Leo Conway är frustrerad. Hans nya affärskontakt Mikael Vingåker verkar göra allt för att undvika att träffa honom. Nog för att Vingåkers högra hand, Anna Molin, verkar vara både smart och kompetent, för att inte tala om fängslande, men han tvivlar. Vad är det företaget vill dölja?

Ju mer han gräver, desto närmare kommer han Anna, som egentligen heter Angelique, och hennes närvaro väcker känslor inom honom som han helst vill undvika.

Angelique behöver ingen man. Hon har på egen hand byggt upp sitt dataspelsföretag och var tveksam till att söka en partner till att börja med. Och nu detta. Mellan henne och Leo flyger gnistorna, och det blir svårare och svårare att hålla emot. Dessutom, är det värt att avslöja sig för att komma snabbare framåt, eller kan det rasera allt hon åstadkommit?

Medan Leo och Angelique dras till varandra som blomman söker solen hotas både företaget och kärlek av det förflutna, som kryper allt närmare ju mer intensiv deras relation blir.

Om författaren:

Christina Schiller är systemutvecklaren som blev sömmerska som sedan blev romanceförfattare. Bakom sig har hon tre böcker om invånarna i det fiktiva Forsberga.

I sin nya bok Låt spelet börja använder hon sig av sin tidigare erfarenhet inom databranschen för att skapa en unik miljö för en het romans.

Författare: Christina Schiller
Titel: Låt spelet börja
Släppdatum: 7 april 2020

© Bokfabriken

print

Våra samarbetspartners