MIA SKÄRINGERs succéföreställning på bio 8 mars över hela Sverige!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Över 80 oberoende biografer utanför Filmstaden visar Mia Skäringers succéföreställning No More Fucks To Give när den visas på bio runt om i Sverige den 8 och 10 mars. Biljetterna släpps imorgon, fredagen den 21 februari på www.bio.se

“Vi är oerhört glada över vi genom detta samarbete med Heyman & Friends kan hjälpa att tillgängliggöra Mias viktiga föreställning på biografer utanför de större städerna.”, säger Jens Lanestrand, verksamhetsledare på Biografcentralen och Bio.se.

I november 2018 hade Mia Skäringer urpremiär med sin föreställning Avig Maria – No More Fucks To Give. En revolutionerande föreställning som älskats av publiken och hyllats i media samt slagit publikrekord med 6 utsålda Ericsson Globe och 6 utsålda Scandinavium samt fyllt Tele2 Arena med 24 143 personer, något ingen annan svensk komiker lyckats med tidigare.

– NO MORE FUCKS TO GIVE – live inspelningen, flyttar in i biosalongen den 8 mars som en symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan. För dem som gick före och för dem som kommer efter. Till dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för. Till dig som fick stryk kvällen innan du skulle gått på föreställningen och därför inte kunde visa dig ute. Till dig som lider av panikångest och inte pallade arenan. Till dig som inte fick barnvakt, som födde ett barn, var sjuk eller av andra skäl ville men inte hann se. Gör denna dag till din. Det anstår oss inte längre att göra oss mindre än vad vi är. Jag skapades inte av ett revben. Det fanns byggmaterial till mig också. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut så det här är mina två timmar, hälsar Mia Skäringer.

Manus: Mia Skäringer
Regi: Helena Bergström
Produktionsbolag: Heyman & Friends
Längd: 142 minuter

Visningsdagar:
Söndag 8 mars från kl: 17.00
Tisdag 10 mars från kl: 17.00

Visningsstäder (utanför Filmstaden):
Askersund, Blackeberg, Boden, Bräcke, Båstad, Dorotea, Eksjö, Ersboda, Flen, Gusum, Göteborg Bio Roy,Götene, Haparanda, Heby, Hudiksvall, Hyltebruk, Järpen, Kalix, Karlshamn, Katrineholm, Kilafors, Knivsta, Kosta, Kristinehamn, Kumla, Kungälv, Kvissleby, Laholm, Lindesberg, Ljungby, Luleå Folkets Bio, Lund Kino Folkets Bio, Lycksele, Malmö Biograf Spegeln och Panora Folkets Bio, Mariannelund, Markaryd, Mölndal, Norrhult, Norrköping Cnema, Nossebro, Ockelbo, Oskarshamn, Oskarström, Pajala, Piteå, Ronneby, Rossön, Rundvik, Skoghall, Smålandsstenar, Stenungsund, Stockholm Bio Capitol, Bio Rio och Zita Folkets Bio, Strängnäs, Surahammar, Söderhamn, Säffle, Sävsjö, Södertälje, Sölvesborg, Söråker, Torsby, Torsås, Töreboda, Trollhättan, Umeå Folkets Bio, Uppsala Fyrisbiografen, Vaggeryd, Valdemarsvik, Vallentuna, Vaxholm, Vilhelmina, Vårgårda, Ystad, Åmål, Ånge, Åseda, Ängelholm, Örebro Bio Roxy, Öregrund, Östersund.

Fler biografer kommer tillkomma.

Biljettinformation:
Biljetterna släpps den 21 februari via www.bio.se.

5 procent av intäkterna går oavkortat till den ideella feministiska organisationen MÄN (Män för jämställdhet) och specifikt till organisationens verksamhet Killfrågor som riktar sig till unga killar.

© Biografcentralen

print

Våra samarbetspartners