D-A-D tar med GRAVEYARD och KELLERMENSCH på arenakonserter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Når det legendariske danske orkester D-A-D spiller på nogle af landets største indendørsarenaer til marts, bringer de svenske Graveyard og esbjergensiske Kellermensch med sig for at skyde foråret i gang i den hårde rocks tegn!

Graveyard blander melankolsk blues med svingende boogierock i et fængende og skramlet lydbillede, der er fyldt med fængende riffs og rytmer. Bandet har besøgt Danmark adskillige gange, bl.a. COPENHELL i 2014 og 2018.
Kellermensch har varslet nyt album i 2020 og rider fortsat på succesen med deres to første suveræne udgivelser. Bandet kombinerer ungdommelig vildskab og dybsindig livsvisdom i deres medrivende koncerter, der rækker langt ud over scenekanten! Deres nyeste single ”Nothing” udkom i forrige uge og modtog både stor ros herhjemme og på selveste BBC Radio 1.

Se frem til to aftener med rock fra øverste hylde i Jyske Bank Boxen og Royal Arena den 20. og 21. marts.

© Live Nation Danmark

print

Våra samarbetspartners