SWEDEN ROCK FESTIVAL 2020: ​​Stryper, Turbonegro med flera klara

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ett av de mest klassiska namnen inom melodiös amerikansk 80-talshårdrock,Stryper, är klart för sommarens Sweden Rock Festival! Gruppen slog igenom med albumen ”Soldiers under command”, ”The yellow and black attack” (båda 1985) och framför allt ”To hell with the devil” (1986) men har uppvisat riktigt bra form även på senare år.

Ungefär detsamma kan sägas om norska partymaskinen Turbonegro, som ligger bakom ölhävarörhängen som ”All my friends are dead”, ”I got erection” och ”City of Satan”, men vars senaste sättning och album också har blivit väldigt varmt emottagna – inte minst när de gjorde toksuccé i sin Sweden Rock-debut för ett par år sedan.

Klara för sommarens festival är även den inflytelserike forne Hanoi Rocks-frontmannenMichael Monroe, den psykedeliska rockens nya drottningRosalie Cunningham samt det nyligen P3 Guld-nominerade black metal-hoppet Wormwood.

Ytterligare 32 av totalt 90 akter återstår att presentera.

Mer info finns på www.swedenrock.com.

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners