GWEN STEFANI till Tivoli i Köpenhamn den 10 juli

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Tivoli afslører årets første Fredagsrock navn: Gwen Stefani

Tivoli afslører nu det første af årets store internationale Fredagsrock navne i 2020. Med et imponerende bagkatalog har Gwen Stefani fået hele verden til danse og synge med på hits som Rich Girl, What You Waiting For? og Hollaback Girl. Koncerten med Gwen Stefani og den finder sted fredag den 10. juli kl. 22.00. Billetter til inner circle sættes i salg fra onsdag den 29. januar kl. 10:00

Hun er tre dobbelt Grammy vinder og hun har opnået succes verden over som sangskriver, frontkvinde i det ikoniske band No Doubt og hun er multi-platin sælgende solo-artist. Til dato har hun solgt mere end 50 millioner enheder inklusive hendes fire gange platin-sælgende debut solo album Love.Angel.Music.Baby. fra 2004 med blandt andre hit singlerne Rich Girl, What You Waiting For? og det Williams Pharrell producerede No. 1 hit Hollaback Girl. Fredagsrock publikummet kan se frem til en koncert med kendte hits såvel som nye sange pakket ind i et solidt show på Plænen i Tivoli.

Chef for musik og underholdning i Tivoli Thor Feilberg siger:
”Gwen Stefani og Tivoli, er et perfekt musikalsk match. Gwen udstråler livsglæde, har et kæmpe sangtalent, kaster om sig med stjernestøv, men er totalt i øjenhøjde med sit publikum! Hun er en af de kunstnere, der har været et verdensnavn gennem flere årtier, har en massiv karriere fra sin tid med No Doubt og en kæmpe solokarriere med i bagagen. Hun er nærværende i sin optræden og laver spektakulære sceneshows, og så vil du helt sikkert kunne synge med på det ene hit efter det andet. Og så husk at man ved denne koncert får mulighed for at komme helt tæt på verdensstjernen med en Inner Circle billet.”

Underdirektør for Kultur i Tivoli Frederik Wiedemann siger om den amerikanske sanger:
“Ambitionen med Fredagsrock har altid været at præsentere Tivolis gæster for både de største danske musiknavne og store udenlandske stjerner i Havens smukke rammer og til en meget attraktiv pris. Ovenikøbet midt i København og helt fra april til september. På den måde kan man sige, at Fredagsrock er Danmarks største musikfestival.”

Kort om Gwen Stefani:
Gwen Stefani er kendt for sin karismatiske sceneoptræden og hun er et af pop-kulturens mest magnetiske stil-ikoner. Ud over tre Grammy’er har hun også hjemtaget fire MTV Video Music Awards, to Billboard Awards, en American Music Award og en Brit Award.

I 2006 udgav hun The Sweet Escape med kæmpehittet Wind It Up og i 2016 kom This Is What The Truth Feels Like med hittet Used To Love You.

Køb billet: 195,- inkl. gebyr og ekskl. entré til Tivoli.
Billetten giver adgang til det afspærrede område foran Plænen.

Tivoli vil stadig være åben for gæster i Haven, der kan nyde koncerten på afstand uden for det for det afspærrede område ved betaling af entre til Tivoli på 135,- DKK. Der er gratis adgang til Haven med årskort. Efter kl. 19.00 koster indgang til Tivoli 210,- DKK.

© Tivoli

print

Våra samarbetspartners