IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE – Ola Salos succéshow i Stockholm förlängs med extrainsatta shower under våren 2020

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ola Salo har under 2019 lagt publiken och kritikerna för sina fötter och är just nu en av Sveriges mest hyllade artister. Hans show It takes a fool to remain sane har gjort dundersuccé på Rondo i Göteborg, Malmö Arena i Malmö och Hamburger Börs i Stockholm. Nu står det klart att showen förlängs med extrainsatta shower under januari och februari i Stockholm 2020.

Biljetterna för våren släpps torsdag den 31 oktober klockan 10.00 via Showtic.se och Livenation.se.

Showen hade premiär på Rondo i Göteborg den 24 januari 2019 och sedan dess har både den och Ola Salo hyllats till skyarna och lovorden har flödat bland publik och kritiker. Pressen är enig, Salo och hans ensemble har överträffat allas höga förväntan på showen.

Under hösten 2019 har Ola Salo fyllt Hamburger Börs i Stockholm med euforiska och dansande gäster. Ingen har lämnat lokalen oberörd. Succéshowen har direkt märkts på biljettförsäljningen och tack vare det stora publiktrycket så förlängs showen med extrashower i januari och februari, med nypremiär den 17 januari 2020.

Ola Salo fick sitt stora genombrott som sångare och frontfigur i den ikoniska gruppen The Ark, ett band som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta och framföras.

It takes a fool to remain sane är Ola Salos första egna show. Det är en bombastisk show med extra allt som bygger på de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Showen, med manus av Henrik Schyffert, regi av Edward af Sillén och med en av Sveriges främsta showmakare, Mikael Gordon-Solfors som producent, är en mix av den senaste teknologin med scenkonst i absolut världsklass.

-Krogshow är den ultimata uttrycksformen för mig. Det kan vara den mest bombastiska rockshowen du kan tänka dig med dansare, platsbyggd scen, filmskärmar och ljusshow. Samtidigt blir det ett mer intimt och personligt samtal med publiken än det nånsin blir på en vanlig konsert. Det är en ynnest att mottagandet varit så fint och att jag fått spela i Göteborg och Malmö och nu Stockholm. Jag älskar att göra den här showen så jag blev väldigt glad när beslutet togs att showen förlängs med extrainsatta shower på Hamburger Börs även under januari och februari 2020, säger Ola Salo.

Tack vare den stora efterfrågan på biljetter har man optimerat den anrika lokalen på bästa sätt så att fler gäster ska få möjlighet att se showen.

-Publiken har sedan länge efterfrågat fler barplatser och möjligheten att se showen tillsammans med bara ett glas bubbel och enklare förtäring. Vi har nu lyckats tillgodose detta. Framöver presenterar vi därför Hamburger Börs i ny skrud med flexiblare lösningar efter publikens önskemål, säger platschef Eva Persson.

Ola Salos It takes a fool to remain sane spelas just nu på Hamburger Börs i Stockholm t o m 21 december 2019. Efter ett kort vinteruppehåll blir det efterlängtad nypremiär på Hamburger Börs i Stockholm den 17 januari, där den kommer spelas under januari och februari.

Showen produceras av 2Entertain och Live Nation.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners