IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE – Ola Salos succéshow kommer till Malmö Arena!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ola Salo är just nu en av Sveriges mest hyllade artister. Han gör dundersuccé på Rondo i Göteborg med showen It takes a fool to remain sane. Efter sommaren flyttas showen till Malmö Arena, där den spelar under två helger, med premiär den 6 september. Biljetterna släpps imorgon, den 12 mars kl 10.00, via ticketmaster.se

Ola Salo fick sitt stora genombrott som sångare och frontfigur i den ikoniska gruppen The Ark i början på 1990-talet, ett band som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras. De gick från utdömda till hyllade.

It takes a fool to remain sane är Ola Salos första egna show. Det är en bombastisk show med extra allt som bygger på de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Under våren 2019 har Ola Salo spelat för fulla hus på Rondo i Göteborg, där showen hyllats av såväl publik som kritiker.

Showen, med manus av Henrik Schyffert, i regi av Edward af Sillén och signerad Mikael Gordon-Solfors, en av Sveriges främsta showmakare, är en mix av den senaste teknologin med scenkonst i absolut världsklass.

-Det känns fantastiskt att showen fått så fint mottagande i Göteborg och att vi till hösten får fortsätta resan både i Malmö och Stockholm. Jag älskar verkligen den här showen så att få fortsätta göra den känns som ett privilegium, säger Ola Salo.

Ola Salos – It takes a fool to remain sane spelas just nu på Rondo i Göteborg fram tom 4 maj. Efter sommaruppehåll flyttar den till Malmö Arena, där den spelas under två helger, med premiär den 6 september. Showen produceras av 2Entertain och Live Nation.

© Malmö Arena

print

Våra samarbetspartners