MAGNUS CARLSSON erövrar Hamburger Börs med en partyversion av succén ”Från Barbados till Gamla Stan”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Magnus Carlsson behöver knappast någon yvigare presentation. Med åtta tävlingsbidrag i Melodifestivalen och som sångare i det klassiska bandet Barbados är det få som inte har nynnat på hitsen ”Kom hem” och ”Se mig”. Mångsidigheten gav honom även en plats som en av fyra discodivor i världsgruppen Alcazar samtidigt som Magnus hela tiden varit en av Sveriges största soloartister. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller är han en våra mest folkkära artister. Därtill har han turnerat över hela världen under sin gedigna karriär och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Nu laddar Magnus Carlsson för ett av sina största projekt någonsin – med anrika Hamburger Börs i Stockholm som adress med premiär den 16 september.

”Jag kommer äntligen få chansen att leverera extra allt med extra allt. En show som inbjuder till fest och ren glädje, och jag ger mig inte förrän hela Hamburger Börs unisont sjunger halsarna hesa:” Säger Magnus Carlsson förväntansfullt.

Glöm allt du tidigare sett när det kommer till feelgood och glam när Magnus Carlsson äntligen släpper lös alla sina artistiska färdigheter i en uppdaterad version av succéshowen ”Från Barbados till Gamla Stan”. Detta tillsammans med det anrika showpalatset Hamburger Börs. Där alla har ett enda MÅL. Att ge publiken den ultimata showkvällen.

”Vi kommer att producera något som blir en spännande mix av befintligt material nu uppgraderat till en version av komplett dancemania deluxe” bedyrar producenterna Patrik Krall och Mikael Gordon Solfors.

”Att få bita i Magnus Carlssons mäktigaste vapen, nämligen hans låtar, är en ren ynnest.” fortsätter herrarna exalterat.

Förbered dig på en mäktig och helt ny showupplevelse kryddat med hits, hits och åter hits. Lägg sedan till dans, glädje, party och extra allt. Detta i kombination med en fräsch och överraskande matupplevelse som tillsammans skapar en minnesvärd och berörande upplevelse för alla sinnen. Och en sak kan vi garantera. Ni kommer inte att bli besvikna. Magnus Carlsson och showen Från Barbados till Gamla Stan är precis det lyckopiller som hösten behöver.

Showen har premiär 16 september och spelas 15 föreställningar torsdag – lördag t.o.m 16 oktober.

© PR & Beyond

print

Våra samarbetspartners