SUPER MARIO MAKER 2 släpps till Nintendo Switch den 28 juni!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I sommar kommer du att kunna spela och skapa Super Mario-banorna som du bara kunnat drömma om innan. Den 28 juni släpps Super Mario Maker 2 exklusivt till Nintendo Switch.

Under en begränsad tid kommer det också att finnas en speciell utgåva, Super Mario Maker 2 Limited Edition, som också släpps den 28 juni. Den innehåller Super Mario Maker 2 samt ett 12 månaders individuellt medlemskap för Nintendo Switch Online. Perfekt om du inte redan har Nintendos onlinetjänst, men gärna vill kunna spela mot andra spelare online samt komma åt det växande biblioteket av NES-spel som finns där.

Super Mario Maker 2 låter dig använda din fantasi och skapa dina egna Super Mario-banor med nya verktyg, föremål och funktioner. Nästan allt är möjligt i Super Mario Maker 2 och vi hoppas du ser fram emot att skapa, spela och också att låta andra testa dina egengjorda banor.

© Nintendo

print

Våra samarbetspartners