NINTENDO LABO-paket med unik VR-upplevelse för barn och familjer!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Upplev Nintendo Labo på ett helt nytt sätt med Nintendo Labo: VR Kit som släpps till Nintendo Switch den 12 april. Detta kit är en kombination av det digitala spelandet, fysisk innovation och VR-teknologi som ger en lättsam och tillgänglig Virtual Reality-upplevelse för barn och familjer.

Nintendo Labo: VR Kit är kit nummer fyra i ordningen för Nintendo Labo-serien. Precis som de tidigare Nintendo Labo-produkterna ger den dig verktygen för att skapa kreativa saker i kartong kallade Toy-Con, samt spela olika spel ihop med dina skapelser och upptäcka hur de väcks till liv genom din Nintendo Switch.

Nintendo Labo: VR Kit erbjuder sex nya Toy-Con att sätta ihop, inklusive Toy-Con VR Goggles, som du använder tillsammans med övriga skapelser. Med dessa VR-glasögon kan du använda dina naturliga rörelser och gester för att interagera med spelvärlden och avnjuta Nintendo Labo på ett helt nytt sätt. Slå tillbaka en rymdinvasion med Toy-Con Blaster, besök en färgsprakande ocean och ta bilder av livet i havet med Toy-Con Camera. Mycket mer spännande finns att upptäcka!

Nintendo Labo: VR Kit är en produkt som uppmuntrar dig att dela med dig av dina Toy-Con till andra så att alla i din omgivning kan uppleva det roliga. Ta bara din Nintendo Switch-konsol och sätt den i dina Toy-Con VR Goggles. Håll sedan VR-glasögonen framför dina ögon och börja upptäck!

Nintendo Labo: VR Kit kommer att släppas i två olika paket. Det ena paketet innehåller alla Toy-Con medan det andra är mer av ett startpaket:

• Nintendo Labo: VR Kit: Ett komplett Nintendo Labo: VR Kit som innehåller själva mjukvaran och allt material som behövs för att bygga alla sex Toy-Con: Toy-Con VR Goggles, Toy-Con Blaster, Toy-Con Camera, Toy-Con Bird, Toy-Con Wind Pedal och Toy-Con Elephant samt Screen Holder och Safety Cap*. Ett perfekt paket för alla barn och familjer som vill ha den fullständiga upplevelsen.

• Nintendo Labo: VR Kit – Starter Set + Blaster: Detta startpaket innehåller själva mjukvaran samt de delar som krävs för att bygga Toy-Con VR Goggles och Toy-Con Blaster samt Screen Holder och Safety Cap. Detta startpaket är perfekt för att komma in i den värld som Nintendo Labo VR utgör.

Spelare som äger ett Starter Set kan sedan köpa till följande expansioner ifall de skulle vilja ha ut ännu mer av sin upplevelse:

• Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 1**: Expansion Set 1 innehåller Toy-Con Elephant och Toy-Con Camera.
• Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 2**: Expansion Set 2 innnehåller Toy-Con Wind Pedal och Toy-Con Bird.

Det innovativa spelläge som går under namnet Toy-Con Garage mode och som finns med i alla Nintendo Labo återvänder förstås också i Nintendo Labo: VR Kit. Det som är speciellt med detta spelläge är att det erbjuder dig möjligheterna att experimentera med dina skapelser och utveckla dem som du vill.

Mer information om hur du kan uppleva Nintendo Labo: VR Kit på olika sätt kommer att avslöjas längre fram.

*Användare som inte vill använda Virtual Reality kan lätt stänga av den funktionen och använda Screen Holder istället för Toy-Con VR Goggles. Använder du Screen Holder så upplever du spelen och övriga upplevelser i 2D istället.
**De två expansionerna innehåller inte Toy-Con VR Goggles eller mjukvaran för Nintendo Labo: VR Kit

© Nintendo

print

Våra samarbetspartners