DANNE STRÅHED & DYNAMO – SVEN MELANDER! Sommarens roligaste konsert!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Välkomna till sommarens roligaste konsert på en av de vackraste konsertplatserna på Österlen.

Fredagen den 2 augusti kl. 19.30
Scen Skåne Tranås

DANNE STRÅHED – Han har sjungit låten som hyllar de skånsktalande ”flickorna”,medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och haft flera låtar på Svensktoppen. Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band har malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg, –spikrakt uppåt! Idag är han en av våra mest folkartister. Danne har med sig sitt fantastiska band DYNAMO.

SVEN MELANDER -Så glada vi är att vi lyckats locka Sven Melander till Scen Skåne Tranås. Sven Melander är journalisten som blev folkkär programledare och skådespelare. Han har varit med i massor av filmer, TV program och revyer. Sven är utan tvekan en av Sveriges roligaste.… Vem kommer inte ihåg gällivareraggaren Steve med lloyden? Han har medverkat i musikalerna Sällskapsresan och i Glada Änkan. Han sjunger som Edvard Persson och dansar som Barbapappa.

Ta gärna med picknick och egen stol. Det finns enkel servering med grillad korv och kaffeservering.

© Julius Biljettservice

print

Våra samarbetspartners