HEATHER NOVA tillbaka till Köpenhamn med nytt album

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Heather Nova vender tilbage DR Koncerthuset, Studie 2 med et helt nyt album i bagagen den 3 november.

25 år efter gennembruddet ’Oyster’ toppede hitlisterne, vender Heather Nova tilbage med et nyt, kraftfuldt album, der muligvis kan vippe ’Oyster’ af pinden som fanfavorit. Det nye album ’Pearl’, der udkommer i maj 2019, er endnu et stykke råt, smukt og passioneret stykke rock-musik. Den karismatiske Heather Nova havde indtaget indie-rock-scenen op igennem 90’erne og 00’erne, hvilket ledte til at Heather fik stjernestatus over hele verden. Siden dengang er det blevet til i alt otte anmelderroste studiealbums, turnéer verden over, akustiske koncerter i kirker og operahuse, musik til TV-shows og film og vigtigst af alt en loyal fanbase.

Heather Nova har opbygget et imponerende resumé, men der er ingen tvivl om at den rutinerede sangerinde/ sangskriver rammer et nyt topniveau på ’Pearl’.

Om den kommende udgivelse udtaler Heather: “I didn’t plan to release an album on the 25th anniversary of Oyster. It just worked out that way. When I was ready to record a new album, I thought it would be cool to have Youth produce one or two of the songs, to revisit the vibe and sound we created back then. (Youth produced “Oyster”) I sent him my demos so that he could choose one or two. The message I got back was “Really beautiful …. I’d love to do them all …can see the connection to Oyster, but the songs are better! Much stronger ..deeper insights ….still vulnerable but from a position of strength, Woah – I’m in!”.

Heather Nova og hendes producer Youth havde diskuteret at de ville vende tilbage til den velkendte lyd fra ’Oyster’, men i en moderne udgave. Deres naturlige samarbejde og følsomhed smeltede sammen og Heather Nova har endnu en gang ramt den unikke lyd fra ’Oyster’ på sin kommende 2019-udgivelse. Den nye plade ’Pearl’ består af 11 numre og udkommer til maj. Dermed vil fans af Heather Nova have mulighed og tid til at nyde et helt nyt album, samt genopfriske klassikkerne, inden Heather Nova indtager DR Koncerthuset, Studie 2 til november.

Billetpriser: 280 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via drkoncerthuset.dk og livenation.dk.

Heather Nova kommer även till Parkteatret i Oslo den 4 november och till Nalen i Stockholm den 5 november

© Live Nation Danmark 2019-04-05

print

Våra samarbetspartners