QUEENSRYCHE – Europaturnén stannar i Köpenhamn

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det rutinerede heavy metal band, Queensryche, stopper forbi Pumpehuset på deres efterårsturné den 26 november.

Queensryche har aldrig hvilet på laurbærbladene. Med en lang karriere igennem vor tids kulturelle kaos, har de formået at bevare deres plads, med innovativ musik og tankevækkende tekster. Selvom bandet til at starte med i 80’erne blev grupperet sammen med pop-metal bandsne, der dominerede den amerikanske heavy metalscene i perioden, var Queensryche et af æraens mest karakteristiske bud på genren. Hvor tilsvarende acts byggede på arven fra Van Halen, Aerosmith og Kiss, konstruerede Queensryche en mere progressiv art af heavy metal der også tog inspiration fra 70’er art rock-bands som Pink Floyd og Queen.

Queensryche fik deres mainstream gennembrud med albummet ’Operation: Mindcrime’ fra 1988. Efterfølgeren ’Empire’ var deres største succes og solgte mere end to millioner eksemparer ført an af hit-singlen ’Silent Lucidity’. Med et bagkatalog der har solgt mere end 30 millioner plader og turnéer verden rundt med kæmpe navne som Metallica, Def Leppard og The Scorpions, har bandet bygget en solid fanbase. Nu har et af rockens mest respekterede navne endnu en gang overgået sig selv med udgivelsen af deres 15. album ’ The Verdict’ som udkom i starten af marts 2019.

Man kan høre at bandet har fået sulten tilbage på ’The Verdict’; et album der både ser tilbage på tre årtier med store højdepunkter og fortsat skubber bandet fremad med fornyet selvtillid og viljestyrke. Guitarist Michael Wilton udtaler om albummet: Todd La Torre udtaler om albummet: “The Verdict is that statement for us – in much the same way that [1984’s] The Warning was. This one’s the creative convergence of this lineup. We got together and worked on every song as a band. The spontaneity, the creativity; it came out of all of us, working together as a band should.”

Til efteråret er bandet igen klar til at turnere verden rundt og de ville kunne opleves på dansk grund i Pumpehuset 26. november.

Billetpriser: 230 kr. + gebyr
Billetsalget starter 28. marts via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Live Nation Danmark 2019-03-27

print

Våra samarbetspartners