Stora Villamässan – en mötesplats med vårkänsla

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Under hela min uppväxt här i Malmö fanns Skånemässan. Skånemässan var ju alltid ett höstevent om jag kommer ihåg rätt. Numera är det vårmässor som gäller och Skånemässan är ett minne blott. Vare sig du har en trädgård eller ej. Vare sig du har en villa eller ej. Stora Villamässan med Vår trädgård har ändå något för alla och har väl ersatt Skånemässan för gott.

För den vane besökaren ter sig årets mässa mycket likt tidigare års. Dvs ingen större variation på utställarna. Mässprofiler som Peter Englander och Annika Sjölin finns där och håller i föreläsningar.

På Villa-delen är det mycket husvärme och solenergi som känns som årets tema. Självklart finns det en stor poolavdelning som vanligt och lite annat smått och gott.

Bland Trädgårds-delen är ju Flyinge-montern som vanligt väldigt fräsch och iögonfallande. Man kan ju även hitta andra guldkorn det gäller ju att botanisera rätt.

Foto: Michael Lindström

Skriven 2019-03-07

print

Våra samarbetspartners