HEM OCH VILLA – SKÅNSK TRÄDGÅRD MalmöMässan 4-7 februari 2009

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Återigen dags för mässa i Malmö.
Har du hus eller tänker du skaffa hus eller bara rent utav nyfiken på vad som erbjuds är det ett bra tillfälle att låta dig inspireras till att tömma plånboken. Ja, det finns ju även de traditionela nasarna som erbjuder det “bästa” från TV-shop. Eller hotta upp badrummet där hemma, nya självlysande strömbrytare på väggarna. Har du trädgård – fixa en häftig belysning…

Höjdpunkter Hem & Villa Malmö:

* Årets tema på Hem & Villa är ”Grönt är skönt”. Det gröna symboliserar den miljövänliga vägen med hållbara material och återbruk.

* Premiär för det nya temaområdet Bygga Nytt. Här ger experter och myndigheter rådgivning och besökaren erbjuds också ett fullspäckat seminarieprogram.

* Roomservice med Mattias Särnholm och Johnnie Krigström har ett aktivitetsprogram och blandat med personlig rådgivning och hantverkshjälp.

* Stora Scenen förmedlar flera föredrag om design, trender och mat med fokus på hållbar design och livsstil. Moderator: Jesper Aspegren.

Höjdpunkter Skånsk Trädgård:

* Årets tema är Toscana; bland annat visar mässan en toscansk inspirationsträdgård sammanställd av trädgårdsdesigner Annika Sjölin Waerner

* På Trädgårdsscenen tar värdarna Bertil Svensson Bengt Mårtensson emot bland andra Bo Hagström, känd från TV-programmet ”Solens mat”.

* Mer Toscana blir det i installationen ”Den fulländande terrassen” som är sammanställd av Peter Englander, från apotekarens Trädgård i Simrishamn.

* Eleverna från landskapsingenjörsutbildningen i Alnarp skapar inspirationsutställningarna Sagornas värld, Sagoskogen och Regnskogen.

Öppettider: torsdag 11-19, fredag 10-19, lördag 10-18, söndag 10-18

Mässan arrangeras av Stockholmsmässan och Vi I Villa

http://www.hemochvilla.com/

skriven 2009-03-06

print

Våra samarbetspartners